PRISER

Priserne starter ved 159 kr. pr. md. 
- Priserne er angivet ud fra hvert hold (tjek evt. vores holdplan)
Ønsker man at danse på flere hold, betales der blot en merpris á 99 kroner pr. hold. pr. md. Skriv for mere info! 
Kontingent betales forud d. 1 i hver måned. Juli er kontingent fri. 
OBS! Ferie/helligdage fratrækkes IKKE kontingent - man betaler fuld kontingent (medmindre at andet er oplyst) 
Priserne er inkl. Koda afgifter. 
Kontingent overføres til dansestudiets konto.
Polterabend, undervisning til fødselsdag/bryllup/firmafest eller andet 500 - 800 kroner pr time (ring og hør nærmere for et uforpligtende tilbud) 
*VED FOR SEN BETALING PÅLÆGGES DER ET GEBYR PÅ 100 KRONER! 

BOOKING AF DANSERE TIL MODESHOW, UNDERVISNING, OPVISNINGER, FØDSELSDAGE M.M. 
Hos Academy of Dance - by Simonsen har vi SÅ mange dygtige dansere og de vil SÅ gerne vise hvad de kan. Så skal du afholde et arrangement? Måske et modeshow eller andet? Så kan vi tilbyde dansere i alderen fra 4 år og helt op til 60 år. Ydermere tilbyder vi også undervisning til firmafester, polterabends, workshops, på folkeskoler/gymnasier/højskoler/efterskoler m.m. Send os en besked ved interesse - alt er muligt hos os! 

PRØVETIME
Melder man sig ud af dansestudiet efter første time, anses denne time som værende en prøvetime og er uden beregning. 

INDMELDELSE 
Ved Academy of Dance - by Simonsen vil vi gerne byde alle velkommen. Derfor kan man altid melde sig ind i vores dansestudie. Vores sæson løber typisk fra august - juni året efter. Så man kan sagtens ''springe på'' et hold i december, januar eller april måned. Vi gennemgår altid vores koreografier, så nye dansere kan være med! 
Når første indbetaling er foretaget er man automatisk meldt ind i dansestudiet og skal ikke gøre yderligere - udover at danse selvfølgelig :-) 
* Ved indmeldelse af dansestudiet er dansere/forældre indforstået med at eventuelle billeder/videoer bruges til reklamering, promovering og markedsføring af dansestudiet. 

UDMELDELSE
Udmeldelse af dansestudiet skal ske via mail til academyofdance@outlook.dk eller via dialog med Kevin! Stopper man i midten af måneden betales kontingent IKKE tilbage - men man er fortsat velkommen til at danse med indtil månedens udløb. 

JULESHOW, SOMMERSHOW, OPVISNINGER M.M.
Ved Academy of Dance - by Simonsen ønsker vi at skabe rammerne om noget helt unikt  og værne om vores sammenhold/fællesskab. Derfor tilbyder vi juleshow/sommershow hvor ALLE dansere fra ALLE afdelinger skal optræde og vise hvad de har lært. Ønsker man at optræde rundt om i Nordjylland, deltage ved konkurrencer landet over m.m. kan dette også lade sig gøre! Blot tag en snak med din instruktør. 

FERIE
Dansestudiet følger skolernes ferie/helligdage (medmindre at andet er aftalt med instruktøren) 

HUSK
At vi alle sammen er her for at lære noget, at have det sjovt og nyde hinandens selskab. At vi alle er en del af dansestudiet fordi at vi ELSKER at danse/bevæge os og vise hvad vi kan! Derfor er det også vigtigt, at man har respekt overfor sin instruktør - ligeså vel som instruktøren har respekt overfor sine dansere. Vi prøver hele tiden at gøre vores bedste til, at alle går hjem med en god oplevelse i bagagen. Hos os skal det være SJOVT at danse og det skal være SJOVT for instruktørerne at undervise deres elever. SÅ please hør efter jeres instruktør, værdsæt ham/hende og hans/hendes arbejde - for vi knokler alle for at kunne tilbyde den bedst mulige undervisning og gøre Academy of Dance - by Simonsen til et bedre sted at være :-)