Mit navn er Kevin Simonsen. Jeg er instruktør og indehaver af Academy of Dance - by Simonsen. Jeg har undervist siden år 2009 og haft dansestudie siden år
2010. Jeg startede selv til dans i en alder af 6 år og har danset lige siden. Jeg har deltaget ved et hav af konkurrencer i ind - og udland og er tidligere dansk mester i både Hip hop og Showdance, samt været kvalificeret til EM/VM med flere forskellige hold. Derudover har jeg undervist ved nogle af de største danseskoler i Jylland, været dommer til Danmarksmesterskaberne i Hip hop/Showdance ved PDD, undervist et hav af workshops, på folkeskoler, til damefrokoster, fødselsdage, ved Fitness World rundt om i Nordjylland, firmafester, optrådt med mine hold rundt om i Jylland, kreeret shows til Pride i Aalborg (2 år i streg) og hvert år drager jeg til London/Sverige/Tyskland for at danse ved de bedste danseskoler i Europa. Jeg har bl.a. danset ved Pineapple Dance Studio, Msgr Studio, Twisted Feet, Millenium Dance Complex og Flying Steps Academy. Så dans fylder ca 90% af mit liv! 

Mine timer har ry for at være sjove, energiske, udfordrende og spændende! Jeg går meget op i fællesskab/sammenhold og at ALLE skal have det godt. Det skal være sjovt at danse, at møde op til undervisning og være en del af vores studie. Vi glæder os til at byde jer indenfor hos os :-) 
Anna er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen. Hun er ansat til at undervise vores børnehold/ungdomshold i både Frederikshavn og Strandby. Anna har danset siden at hun var helt lille, deltaget ved et hav af konkurrencer, opvisninger, optrådt til Pride i Aalborg m.m. Anna er tidligere Jysk/Fynsk mester i Hip hop, dansk mester i Showdance og har hevet et hav af medaljer med hjem til Kaufmann Cup, Danmarksmesterskaberne i Hip hop/Showdance og meget mere! Anna er på trods af sin unge alder en erfaren og sindssygt dygtig danser, som virkelig brænder for at undervise og tage hånd om vores elever. SÅ I kan trygt sende jeres børn afsted - Anna står klar med super fede moves og sit altid gode humør!

Emina er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen og underviser vores børnehold hver torsdag i Frederikshavn. Emina er en super dygtig, inspirerende, engageret og virkelig ''hard working'' danser. Hun har danset siden at hun var helt lille og har altid drømt om at blive instruktør. Emina har vundet et hav af medaljer, deltaget ved de største hip hop/showdance konkurrencer i DK, er tidligere dansk mester i Showdance, opnået topplaceringer ved Danmarksmesterskaberne i Hip hop m.m. Hun elsker at danse og videregive sine seje moves! 

Mie er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen. Mie er 22 år gammel og har været en del af dansestudiet i 10 år. Hun er dygtig, engageret, sød, sjov og yderst pædagogisk! Mie har vundet et hav af medaljer og har med sit crew ''THE REAL CHECKMATE'' vundet de jysk/fynske mesterskaber i Hip hop 3 år i streg. Ydermere har hun opnået topplaceringer ved Danmarksmesterskaberne i Hip hop, Topplaceringer ved Kaufmann Cup, Hip Hop Unite m.m. I kan trygt sende jeres børn afsted - for Mie er SÅ god til at lære fra sig og tage sig af sine dansere! 

Silje er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen. Silje er det nyeste skud på stammen og skal undervise i Hjørring. Silje er en super dygtig danser og yderst professionel. Til daglig går hun i skole i Hjørring og danser selv rundt om i Danmark. Hun har vundet et hav af medaljer både som solo - duo og holddanser. Vi er SÅ glade for at have Silje med i vores team. Silje er simpelthen så sød og rar - jeres børn vil elske hende. Tjek endelig vores holdplan ud!