Mit navn er Kevin Simonsen. Jeg er instruktør og indehaver af Academy of Dance - by Simonsen. Jeg har undervist siden år 2009 og haft dansestudie siden år
2010. Jeg startede selv til dans i en alder af 6 år og har danset lige siden. Jeg har deltaget ved et hav af konkurrencer i ind - og udland og er tidligere dansk mester i både Hip hop og Showdance, samt været kvalificeret til EM/VM med flere forskellige hold. Derudover har jeg undervist ved nogle af de største danseskoler i Jylland, været dommer til Danmarksmesterskaberne i Hip hop/Showdance ved PDD, undervist et hav af workshops, på folkeskoler, til damefrokoster, fødselsdage, ved Fitness World rundt om i Nordjylland, firmafester, optrådt med mine hold rundt om i Jylland, kreeret shows til Pride i Aalborg (2 år i streg) og hvert år drager jeg til London/Sverige for at danse ved de bedste danseskoler i Europa. Så dans fylder ca 90% af mit liv! 

Mine timer har ry for at være sjove, energiske, udfordrende og spændende! Jeg går meget op i fællesskab/sammenhold og at ALLE skal have det godt. Det skal være sjovt at danse, at møde op til undervisning og være en del af vores studie. Vi glæder os til at byde jer indenfor hos os :-) 
Anna er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen. Hun er ansat til at undervise vores børnehold/ungdomshold i både Frederikshavn og Strandby. Anna har danset siden at hun var helt lille, deltaget ved et hav af konkurrencer, opvisninger, optrådt til Pride i Aalborg m.m. Anna er tidligere Jysk/Fynsk mester i Hip hop, dansk mester i Showdance og har hevet et hav af medaljer med hjem til Kaufmann Cup, Danmarksmesterskaberne i Hip hop/Showdance og meget mere! Anna er på trods af sin unge alder en erfaren og sindssygt dygtig danser, som virkelig brænder for at undervise og tage hånd om vores elever. SÅ I kan trygt sende jeres børn afsted - Anna står klar med super fede moves og sit altid gode humør!

Emina er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen og underviser vores børnehold hver torsdag i Frederikshavn. Emina er en super dygtig, inspirerende, engageret og virkelig ''hard working'' danser. Hun har danset siden at hun var helt lille og har altid drømt om at blive instruktør. Emina har vundet et hav af medaljer, deltaget ved de største hip hop/showdance konkurrencer i DK, er tidligere dansk mester i Showdance, opnået topplaceringer ved Danmarksmesterskaberne i Hip hop m.m. Hun elsker at danse og videregive sine seje moves! 

Frida er ansat som instruktør hos Academy of Dance - by Simonsen og er det sidste skud på stammen. Vi er super glade for at have Frida med i vores team, da hun er en yderst dygtig, energisk og dedikeret danser. Frida er vild med at danse og har danset siden at hun var helt lille. Hun har sammen med sine Crews hevet et hav af medaljer med hjem, er tidligere jysk/fynsk mester i Hip hop, dansk mester i Showdance, vundet konkurrencer rundt om i DK, deltaget ved Hip Hop Unite, Kaufmann Cup og meget mere! Ydermere har hun optrådt rundt om i Nordjylland og ved Pride i Aalborg. Frida er tilknyttet vores afdeling i Strandby, hvor hun sammen med Anna skal undervise 3 ugentlige hold. Frida er SÅ klar til at tage imod jer og jeres danseglade børn.